Motion, löparrunda och mygg

Idag har jag varit inne en sväng på Stadshuset, kollat post och hunnit med ett inplanerat möte. Det märks annars att det är sommar och semestertider. Ganska lugnt, med andra ord. Har dock varit lite arbetsam och förberett någon motion till fullmäktige som jag tänkte lämna in vid tillfälle. Återkommer om det i en senare blogg.

Kvällen har jag avslutat med en löparrunda i skogen, naturligtvis i sällskap av Winston. Eftersom det varit så varmt på dagarna den sista tiden så är det skönare för honom att vara ute i spåret på kvällen då det hunnit bli lite svalare. Hur som helst var det en skön sväng, med undantag för alla mygg som jagade oss hela tiden. Har inte lyckats räkna alla myggbett som jag fått ikväll och det är nog inte lönt att försöka heller. Men många blev det.

Nu blir det ett glas iskall juice och TV-tittande resten av aftonen.

På återhörande!