Holmlund borde stannat ute i potatislandet!

Ser att Holmlund bloggade sent eftersom han har varit ute och fixat i potatislandet. Synd att han inte stannade kvar där istället för att blogga idag- för dagens blogg saknar all rim och reson, även för att komma ifrån honom.

Han påstår på fullt allvar att det är regeringen som orsakat den höga inflationstakten, trots att alla bedömare iövrigt (jaja, med undantag för den socialdemokratiska riksdagsgruppen) pekar på att mat och energipriserna stigit på VÄRLDSMARKNADERNA, något vare sig Riksbanken eller någon annan kan göra något åt. Riksbanken konstaterar också att de kraftigt stigande priserna på mat och olja riskerar att spridas till andra varor och tjänster och därför måste räntan fortsätta att höjas ett par gånger till under året.

I sin iver att kasta skit på regeringen så gör Lennart Holmlund bort sig ordentligt. Tror han verkligen att det är regeringen med statsminister Reinfeldt i spetsen som kontrollerar prisutvecklingen för olja och livsmedel på världsmarknaden???? Tror han att nån annan tror det? Kanske dags för skolbänken? Eller kanske enklare – bara att skippa bloggandet vissa dagar……

Avslutningsvis ser jag att jag fått en fråga om vad jag tycker om Försäkringskassans beslut att en cancersjuk kvinna inte skulle få fortsatt sjukpenning. Ja det är ett enkelt svar. Har man en svår sjukdom ska man naturligtvis vara fortsatt sjukskriven. Men idag har tydligen FK bett om ursäkt och gjort avbön för sitt brev. Inte en sekund för tidigt.