Högtidligt vid Universitetets doktorspromotion

Har på eftermiddagen varit på Umeå Universitets högtidliga doktorspromotion. I år var det 91 doktorer som tog emot sina insignier – doktorshatt/lagerkrans, guldring och diplom – från respektive fakultet. Jag noterade också några bekanta bland de nyblivna doktorerna 🙂 Utdelningarna varvades med god underhållning av sånggruppen Mullin Mallin och Umeå Studentkör, samt tal av bl.a. rektor Göran Sandberg.

Ikväll fortsätter festligheterna på Restaurang Äpplet och jag kommer vara med på middagen där. Det blir till att ställa sig och stryka nu för det är frack som gäller. Utöver middagen – underhållning av Studentkören och sedan dans med Renhornen. Allt som allt upplagt för en trivsam afton.

Särskilt sent lär det dock inte bli för vi har en heldag imorgon med den moderata förbundsstyrelsen i Västerbotten, där jag själv är ordförande. Och vi har en lång dagordning framför oss.

Hej så länge!