Hemma igen

Efter att ha varit bortrest i fem dagar är jag nu tillbaka i Umeå. Resan till Strasbourg var klart givande. Vi var 25 stycken moderata politiker och tjänstemän, framförallt tillhörande de fyra Norrlandsförbunden, som var på plats. Vi åkte via Frankfurts flygplats, så det blev många timmar i buss. Men hur som helst – intressanta studiebesök och samtal och varvat med diverse aktiviteter i Frankrike. Ett gott betyg till våra arrangörer!

Väl hemma så är det full fart. Har tagit en tur i skogen med Winston, därefter direkt till stadshuset för att hämta veckans inkomna post samtidigt som jag justerade några protokoll. Nu har jag kastat in en tvätt och ska börja bläddra igenom veckans tidningar (VK och VF) för att uppdatera mig lite.

Misstänker att det blir en sen kväll så jag har satt igång kaffebryggaren. Resten av kvällen kommer att ägnas åt budgetarbetet, men förhoppningsvis kan jag också hinna börja bläddra i den bok som jag köpte nu när vi väntade på flyget på Arlanda.

Boken är Stieg Larssons ‘Luftslottet som sprängdes’. Har läst de två första böckerna i Milleniumtrilogin och de var riktigt bra. Och ryktet säger att den sista delen ska vara av allra högsta klass så nu är det bara att hoppas att ryktet har rätt!