V75, ecodriving m.m.

Ja, är det något som jag inte har koll på så är det trav. Däremot så ska jag faktiskt kolla på V75 på Umåker idag. Härligt väder och mycket folk är ju en bra början. Och sen är det ju aldrig försent att lära sig något nytt 🙂

Jag kom på en intressant sak som vi fick höra i samband med miljöbilsracet i torsdags. Transportföretag som utbildat sina förare i ecodriving har lyckats minska sin förbrukning av drivmedel med 17 procent. Det blir en rejäl ekonomisk besparing för företagen, samtidigt som det blir bättre för miljön.

Avslutningsvis tycker jag att det är positivt att Kristina Axén Olin fortsätter i den moderata partiledningen, även om hon avsagt sig ledarskapet i Stockholm. På så vis kommer hon även fortsättningsvis att spela en viktig roll i det moderata partiarbetet.

Nu bär det av till travet. På återhörande!