Välkommen tillbaka, Lennart

Enligt mina noteringar i kalendern ska Lennart Holmlund (s) komma tillbaka från sin vistelse i Thailand någong gång idag. Han kommer rakt in i en spännande tid med bokslut för 2007 och den pågående budgetprocessen. Välkommen tillbaka, Lennart.

Lagom till hans återkomst har vi också fått handlingarna inför kommande veckas sammanträde. Konstaterar att jag blivit sannspådd. Beträffande ärendemängd och annat så återgår allt till det ‘normala’ – d.v.s. massor av ärenden, mycket att läsa efter tre veckors ‘ärendebrist’ i den kommunala beslutsordningen. Intressant att notera. Mycket intressant.

Det är nästan för tydligt. Redan på första sammanträdet nästa vecka måste vi börja tidigare än vanligt för att hinna med allt som ska beslutas och informeras kring (att jämföra med gångna veckor då vi tvingats ställa in ett sammanträde pga för få ärenden).

Jaja, nog om det. Nu ska jag sluta skriva för jag fick just besök här på Stadshuset av en reporter från TV4 som ska göra ett inslag om skadegörelse och vandalisering i Umeå.

Vi hörs!