Gott Nytt År

Någon lång blogg blir det inte idag – har just blivit färdig med dammsugningen och bordet är dukat inför nyårsfestligheterna. Men mycket återstår, stort och smått. Om någon timme ska sedan marschallerna tändas – de ger alltid en speciell stämning. Klockan 19.00 kommer sedan gästerna och då serveras fördrinken.

Läsningen av dagens VK var angenäm. Det känns bra att jag efter ett år som kommunalråd har blivit nästan lika känd som Lennart Holmlund. Även andelen umebor som har förtroende för mig var högre än väntat på denna korta tid, och det glädjer mig särskilt. Ge mig något år till så…. 😉

Jag tänkte nu i all enkelhet önska alla läsare av min blogg en god avslutning på 2007 samt önska Er ett Gott Nytt År. Det har varit kul att börja blogga under 2007 och min avsikt är att fortsätta under kommande år.

Allt gott!