Städning, förberedelser och raketer

Politiken har fått gå på sparlåga under de senaste dagarna.

Idag är det istället städning och handling som gäller. Vi håller nämligen på förbereda inför nyårsaftonen, då vi kommer ha middag här hemma tillsammans med några goda vänner.

Det är en lite jobbig tid för vår hund Winston nu (och alla hans hund-kompisar). Folk har ju redan börjat bränna av fyrverkeripjäser och smällare. Direkt det smäller och tjuter så flyger han upp och skäller. Även om raketerna är på långt avstånd. Det här är verkligen ingen bra tid för hundar…..

Städning, förberedelser och raketer

Politiken har fått gå på sparlåga under de senaste dagarna.

Idag är det istället städning och handling som gäller. Vi håller nämligen på förbereda inför nyårsaftonen, då vi kommer ha middag här hemma tillsammans med några goda vänner.

Det är en lite jobbig tid för vår hund Winston nu (och alla hans hund-kompisar). Folk har ju redan börjat bränna av fyrverkeripjäser och smällare. Direkt det smäller och tjuter så flyger han upp och skäller. Även om raketerna är på långt avstånd. Det här är verkligen ingen bra tid för hundar…..