Strax ute i skogen

Ser fram emot en långpromenad med Winston inom kort. Han sitter prydligt här alldeles intill och tittar uppfodrande på husse. Men husse ska bara skriva färdigt på datorn först. Den här veckan har jag mest varit bortrest så jag har inte hunnit med någon längre sväng med Winston och det känns ju inte riktigt bra. Men som sagt, nu är det dags.

Igår var vi samlade på Hotell Hilton i Stockholm för möte med den moderata partiledningen, statsråd och landets länsförbundsordfröanden. Fick en bra inblick i upplägget inför valet 2010, samt även tankar på längre sikt – ända fram till valet 2014. Budskapet är tydligt: den moderata förnyelsen fortsätter, och det visar sig inte minst genom de olika arbetsgrupper som nu tillsätts för att förbättra den moderata politiken: miljön, kommunpolitiken, jobb&välfärd, sjukvården och integrationsfrågorna.

Hade många intressanta samtal under dagen och passade även på att hälsa partisekreterare Per Schlingmann välkommen till oss i Umeå den 3 december då han ska debattera mot sin s-kollega Marita Ulvskog.