Västerås, fotbollsframgångar och förnyelse av m-politiken

Är på plats i ett grått Västerås. Igår regnade det, men vi får se om molntäcket spricker upp under dagen. Kongressen kör igång på allvar kl. 10.00. Efter lunch håller Reinfeldt sitt tal.

UIK skördar fortsatta framgångar. Stort grattis! Både till Marta som blev Årets forward och fick Fotbollskanalens hederspris, och till Andrée Jeglertz som blev Årets tränare för tredje året i rad. All heder åt er!

Moderaterna ska fortsätta förnya och ompröva politiken inför valet 2010. Igår offentliggjordes namnen på dem som utsetts att ingå i det kommunpolitiska förnyelsearbetet i partiet. Jag är en av dem. Är en av fyra som ingår i arbetsgruppen som hanterar Moderat kommunpolitik för arbete och företagande. Känns spännande och kul att vara delaktig i det fortsatta förnyelsearbetet.