Rubbade cirklar och SKL-kongress

Inga tidningar nu på morgonen, varken VK eller VF. Har kanske att göra med att det är så halt ute, så utdelningen har blivit försenad. Det går ju att hjälpligt få koll på nyhetsläget genom att kolla nätversionerna, men man missar samtidigt mycket. Uteblivna morgontidningar rubbar ens cirklar, så enkelt är det.

Denna vecka innebär bl.a. en resa till Västerås. Många av Sveriges ledande kommun- och landstingspolitiker, 451 stycken närmare bestämt, kommer att ses i Västerås för kongress med Sveriges Kommuner och Landsting. En rad motioner och förslag ska debatteras. På programmet står även anföranden av såväl statsminister Reinfeldt som SKL:s moderate ordförande Anders Knape. Förhoppningsvis blir det givande dagar.

Men dessförinnan ska vi hinna med bl.a. sammanträde med kommunstyrelsen.