Partistämma i Gävle

Igår kom handlingarna till den moderata partistämman, i formen av ett 3,2 kg tungt paket på posten. Partiet håller stämma i Gävle den 25-28 oktober, så jag har förvisso god tid på mig att plöja igenom de tjocka handlingarna.

Ser helt klart fram mot stämman. Vi är tre ombud från Västerbottens som åker- jag, Edward Riedl och Pauline Berg. Partistämman är också ett bra tillfälle att knyta kontakter och träffa gamla bekanta. Totalt är det 200 ombud från länsförbunden runt om i landet plus ledamöterna av partistyrelsen.

Nytt för denna gång är att jag blivit tillfrågad att bli en av 10 utskottsordföranden på stämman – jag kommer i så fall leda det 4:e utskottet som behandlar skol- och utbilningsfrågorna. Det ska bli intressant och skolfrågorna har ju alltid legat mig varmt om hjärtat.