Två ministrar på besök idag

I helgen har vi moderater en stor Norrlandskonferens i Lycksele med ca 120 deltagare. Det är moderata kommun- och landstingspolitiker liksom riksdagsledamöter från Västerbotten, Norrbotten, Jämtland och Västernorrland som samlas för att diskutera partiets politik och dra upp riktlinjerna inför valet 2010.

Som länsordförande för (m) i Västerbotten har jag idag nöjet att även hälsa två ministrar välkommna till Lycksele. Det är migrationsminister Tobias Billström och biståndsminister Gunilla Carlsson som besöker oss och de kommer även att leda ett seminariespass vardera under helgen. Bland övriga föredragshållare ser vi bl.a. moderaternas kommunikationschef Pär Henriksson och analyschefen Gunilla Sjöberg. Allt som allt är det ett toppenprogram.

Det var länge sedan moderater från hela Norrland samlades på det här sättet. Jag ser fram emot en givande helg och hoppas att deltagarna kommer få uppleva en lyckad konferens.