Trevligt, mindre trevligt och trevligt igen

Helgen i Övik med kompisgänget blev lyckad. Bra stämning, grillning, besök på Paradisbadet, minigolf och två kvällar i rad hamnade vi dessutom på Harrys. I vår ålder är det dit man går om man ska ut och roa sig i Övik, har vi fått lära oss. Väl på plats träffade vi en massa gamla bekanta, dels de som bott kvar hela tiden och dels såna som var på semesterbesök. Kul!

Åter på plats i Umeå fick vi ett mindre trevligt besked hos veterinären. Den knöl som Winston fick bortopererad för någon vecka sedan var en cancertumör. Dessbättre inte av den mest aggressiva sorten, och den är ju borttagen. Men dyker det upp flera är det inget bra tecken. Det blir att hålla noggrann uppsikt framöver. Winston är dock lyckligt ovetandes – han är kort och gott överlycklig över att kunna springa runt utan en stor strut på huvudet. Full fart, m.a.o.

Eftermiddagen blev riktigt trevlig. Vår partivän Lennart Johansson fyllde 60 år och hade öppet hus på den stora gården i Klabböle. Mycket folk, god mat och dryck, tipsrunda och ett strålande solsken. Jag åkte dit och gratulerade på partiets vägnar, i sällskap med Ulrik Berg som representerade Umeå kommunfullmäktige.
Men att Lennart blivit 60 år…… ja, ja – åren går.