Budget mm

Tisdagen är det en fulltecknad dag från morgon till kväll med olika möten. Vi börjar på morgonen med beredning, sedan kommunstyrelsens arbetsutskott och på eftermiddagen näringslivs- och planeringsutskott.

Idag på förmiddagen lägger vi från Alliansen i Umeå också fram vårt budgetalternativ för 2008. Det presenteras sedan för media på presskonferensen i eftermiddag. Mer om det senare.

Igår kom så beskedet. Umeå har äntligen fått en ny kulturchef. Posten har varit vakant sedan sommaren 2005, vilket varit riktigt pinsamt för en kommun som faktiskt aspirerar på att bli Europas kulturhuvudstad. Det är bara att önska Fredrik Lindegren lycka till med det nya jobbet.

Budget mm

Tisdagen är det en fulltecknad dag från morgon till kväll med olika möten. Vi börjar på morgonen med beredning, sedan kommunstyrelsens arbetsutskott och på eftermiddagen näringslivs- och planeringsutskott.

Idag på förmiddagen lägger vi från Alliansen i Umeå också fram vårt budgetalternativ för 2008. Det presenteras sedan för media på presskonferensen i eftermiddag. Mer om det senare.

Igår kom så beskedet. Umeå har äntligen fått en ny kulturchef. Posten har varit vakant sedan sommaren 2005, vilket varit riktigt pinsamt för en kommun som faktiskt aspirerar på att bli Europas kulturhuvudstad. Det är bara att önska Fredrik Lindegren lycka till med det nya jobbet.