Bloggdags!

Jaha, så var det dags att ansluta sig till VK-bloggarna. Vi får se hur ofta jag kommer att skriva. Min ambition är i alla fall att skriva någon gång i veckan och blir det fler inlägg så gör det ju inget.

Har just kommit in efter kvällspromenaden med vovven – vi tog en sväng Öst på stan den här gången – och så fort jag skrivt färdigt det här så ska jag ta och besvara lite mail som kommit in under dagen.

Finland
Resten av veckan är full med olika möten. På schemat står bl.a. ett besök till Finland och styrelsemöte med Internationella Blåvägen föreningen där jag nyligen blev viceordförande. En fråga som lär beröras är de dåliga förbindelserna över Kvarken, vilket är ett stort bekymmer för vår region.

Stockholm
I slutet av veckan bär det av till huvudstaden för länsförbundsordförandekonferens med partiet. Lite eftervalsanalys och tankar inför valet 2010 står så klart på dagordningen.

Förbundsråd i Umeå
Helgen fylls också med aktiviteter kopplade till politiken. På lördag har vi från länsledningen samlat Västerbottens moderata kommunalråd, gruppledare och föreningsordföranden till ett förbundsråd här i Umeå. Under konferensen kommer vi att analysera den genomförda valrörelsen i länet, se vilka lärdomar vi kan dra och vad som kan förbättras till valet 2010.

Ja, så ser veckans program ut i stora drag. På återseende!