Anders Ågren

Lägst tillväxt per person i hela EU – Sverige behöver en ny regering!

Redan innan krisen hade Sverige lägst tillväxt per person i hela EU. Sedan Stefan Löfven tillträdde har 27 av 28 EU-länder fått lägre arbetslöshet. Alla utom Sverige. Dessutom har alltså Sverige lägst tillväxt per person i hela EU.

Det var så här det såg ut redan innan coronakrisen, efter fem år med Socialdemokraterna och Miljöpartiet – en regering som nu stoppar utvecklingen av Arlanda. 

Snart är en halv miljon människor arbetslösa i Sverige. Tiotusentals människor, många födda utanför Europa, riskerar att hamna i permanent utanförskap, om inget görs. Krisåtgärderna är tillfälliga och ska rullas tillbaka. Det Sverige måste göra är att återupprätta arbetslinjen.

Sverige behöver en regering som prioriterar jobb och tillväxt!