Anders Ågren

Årets första nummer av Nordsvenskan!

Nytt nummer av Nordsvenskan är ute – Moderaternas medlemstidning i Västerbotten. Tidningen utkommer fyra gånger per år och skickas ut till alla våra medlemmar. Den skickas även till ledande moderater runt om i landet, däribland alla förbundsstyrelser. Det är ett uppskattat och bra sätt att visa på vad som händer och sker runt om i Västerbotten, inte minst bland våra lokalföreningar och förtroendevalda moderatpolitiker.

Ett axplock ur detta nummer: tema med stundande EU-val, länets moderata EU-kandidat Micaela Löwenhöök, ny moderat partiombudsman i länet, rapport från årsmöten i Lycksele, Umeå, Skellefteå, Vännäs, Nordmaling,  besök av moderata EU-toppkandidaten Tomas Tobé. Vidare om MUF, Moderata Studenter, Moderatkvinnorna, Moderata Seniorer, Öppna Moderater, riksdagen, regionen och mycket, mycket mer.

Bli medlem du också!