Anders Ågren

Valkonferens i Stockholm med Moderaterna

Anders Ågrens foto.

På plats i Stockholm för Valkonferens med Moderaterna, tillsammans med partiledningen, landets moderata förbundsordföranden och partiombudsmän. Den inleddes med ett pass av vår partiledare Ulf Kristersson på förmiddagen.

Genomgång av våra prioriterade politiska områden: Jobb och ekonomi, Lag och ordning, Migration och integration, Hälso- och sjukvård, Skola och utbildning. Eftermiddagen kommer att ägnas åt mer konkreta frågeställningar kring stundande valrörelsen, och hur partiet har lagt upp planering och genomförandet av densamma. Bra stämning och dessutom riktigt trevligt att träffa goda vänner från olika delar av landet!

Vår partisekreterare Gunnar Strömmer hälsade välkommen och inledde sin del med att konstatera att han och jag hade 30-års jubileum i år. Det var 30 år sedan vi genomförde vår första valrörelse ihop: år 1988 i Övik. Det har hunnit rinna lite vatten under broarna sedan dess 🙂 Och nu är det dags igen.

På återhörande!