Anders Ågren

Tempot inför valet ökar!

Idag är det 90 dagar kvar till valet. En ganska kort tid där mycket kommer att hända: debatter, tidningsreportage, kampanjer, skolinformationer, dörrknackning, utspel, valskyltar ska upp, valstugor ska bemannas etc. Opinionsmätningarna avlöser varandra i hög takt. Det är ett hektiskt tempo på många sätt, precis som det ska vara. Vår formella valupptakt med Moderaterna sker i början av augusti, men egentligen kan man ju säga att valrörelsen redan har startat. På riksplanet, regionalt, lokalt.

Än så länge syns det kanske mest på sociala medier där det pågår debatter och diskussioner mer eller mindre dygnet runt, men från och med förra veckan så har det även börjar syns i det offentliga rummet i Umeå. På några av lokalbussarna (fotocred: Nalta Media)  har det börjat komma upp reklam med oss moderater. Arbetet med vårt lokala valmanifest har pågått under en längre tid, och är snart färdigt att gå till tryck.  Vi moderater ökar helt enkelt tempot i Umeå.

På återhörande!

Tagged on: , ,