Martin Garrix på Brännbollsyran i Umeå!

Så drar Brännbollsyran igång – Världens största brännbollscup. En klassisk folkfest, inte minst för studenterna i vår stad. Klart imponerande att arrangörerna lyckats sälja 10 000 biljetter till helgens festligheter. 370 lag är det också tydligen som ska tävla på planerna. Själv tänker jag såklart heja på vårt MUF-lag som ska spela i turneringen.

Häftigt att arrangörerna också lyckats få hit världsstjärnan Martin Garrix, som uppträder senare ikväll. 17 år och redan har han lyckats ta världen med storm. Nu kommer jag inte gå dit under kvällen, men hade jag gjort det så hade det varit för att höra Garrix. Inte konstigt att människor kommer hit från när och fjärran för att få möjlighet att se hans show. En guldstjärna till arrangörerna för detta.

Nu håller vi tummarna för att det inte blir något mer regn bara!