Alliansen på torget idag

Idag ska Allians för Umeå vara på Rådhustorget mellan kl. 12-14.00. Det bjuds på julglögg och förhoppningsvis kan det bli lite intressanta politiska diskussioner med förbipasserande umebor också. Om människor ger sig i tid i all stress inför julen förstås. Men har du någon minut över så är du varmt välkommen!

Enligt den senaste opinionsmätningen har avståndet mellan de politiska blocken halverats jämfört med september månad. Moderaterna liger nu t.o.m. över valresultatet 2006. Alliansen hämtar alltså in de ‘rödgrönas’ försprång och det är ju naturligtvis trevlig läsning, även om det är långt kvar till valet i september 2010.

Trevlig läsning var det också i senaste numret av moderaternas medlemstidning ‘Medborgaren’ – vi i Västerbotten uppmärksammades för den lyckade satsningen under 2008 som bl.a. innebär att ca 260 medlemmar har nyvärvats till partiet. Bästa länsförbundet i landet!