Framtidskonvent imorgon

Imorgon bär det av till Sollentuna för att delta som stämmoombud vid moderaternas framtidskonvent. Vi är tre ombud från Västerbottensmoderaterna som åker ner – jag, Edward Riedl och Katharina Hahlin. Håller därför på att läsa stämmohandlingarna för fullt just nu.

Vi ska diskutera och debattera fem rapporter som olika arbetsgrupper tagit fram under det senaste året och avsikten är att besluten på stämman sedan ska ligga till grund för den politik som vi ska gå till val på 2010.

Utöver de politiska debatterna ska det bli trevligt att träffa moderatvänner från när och fjärran – en viktig del av dessa stämmor är ju de informella mötena och diskussionerna. Inte minst när vi numera sitter i regeringen.

Som det ser ut så kommer jag inte hinna vara med från början av konventet utan anländer senare på dagen. Konventet håller på fredag-lördag, så jag är tillbaka i Umeå på söndag.