Anders Brodin har helt rätt!

Till att börja kan jag konstatera att det är jobbigt när ens vanor bryts… I detta fall är det morgontidningarna som inte kommit. Att läsa igenom VK och VF är ju något jag gör varje morgon innan jag skummar övriga tidningar på nätet, men idag har dom inte dykt upp i brevlådan så jag har ringt och de ska vara på väg vid det här laget. Jaja, det kan ju vara nån sommarvikarie som missat trappuppgången så det får man så klart ha överseende med. Men jobbigt lika fullt.

Jag läser i alla fall Anders Brodins artikel på VK:s hemsida om att Umeå nu blivit en riktig sommarstad och jag kan instämma till 100%. Skrev själv en blogg för nån vecka sedan om detta med rubriken ‘Bättre sommarstad’ – och visst är det så. Även om det alltid kan bli bättre förstås 🙂

Den här sommaren erbjuds det olika evenemang och händelser vecka efter vecka. Allt från Sommaren i City, Kurt kokar skallen, Rhapsody in Rock etc. Stadens centrum myllrar av människor. Och efter att ha pratat med många på stan om just detta faktum så kan jag konstatera att de som fortfarande klagar och påstår att det ‘inte händer något’, ja de pratar mot bättre vetande. Om man bara vill så finns det ett stort utbud av händelser/arrangemang i Umeå under sommaren.

Senare denna vecka arrangeras för övrigt en deltävling i beachvolleyboll – Nestea Swedish Beach Tour – på Rådhustorget i Umeå 6-9 augusti och självklart ska man gå och titta på det arrangemanget. Ytterligare ett exempel på sådant som lyfter Umeå under sommaren!