Sverige klättrar på välståndsligan

Att det går riktigt bra för Sverige torde väl de flesta ha noterat.

Ytterligare ett bevis kom idag då vi kan konstatera att Sverige klättrar på OECD:s välståndsliga. Vi hamnar nu på delad 9:e plats med Danmark – år 2006 låg vi på 11:e plats. Svenskarna hade 15 procent bättre köpkraft än befolkningen i ett genomsnittligt OECD-land, jämfört med 2006 då vi hade 11 procent bättre köpkraft.

Steg för steg får vi det bättre i Sverige. Igår kom också siffror som visade att arbetslöheten fortsätter sjunka. Jag är övertygad, till skillnad från ett stor antal olyckskorpar, om att detta kommer att få genomslag i valet 2010. Vill verkligen svenskarna ha tillbaka en s-regering vars viktigaste uppdrag var att dölja arbetslöshet och utanförskap? Som tyckte det var viktigare med höga ersättningsnivåer och bidrag, än att det skulle löna sig bättre att arbeta? Nej, jag tror faktiskt inte det. En s-regering efter valet 2010 blir dessutom beroende av vänstern och miljöpartiet. Vill svenskarna ha det så?

Nej, jag tror faktiskt inte det. Det går extremt bra för Sverige. Låt oss hoppas att det får fortsätta efter valet 2010 också.