Partisekreteraren på besök idag

Så var det dags för en ännu en fullspäckad vecka, dock utan resor någonstans och det känns riktigt skönt.

Börjar nu på morgonen med Alliansens månadsträff med gruppledare och vice ordföranden i styrelser och nämnder. Där brukar vi gå igenom aktuella politiska frågor.

Senare på dagen kommer moderaternas partisekreterare Per Schlingmann på besök. Han ska bl.a. debattera mot Marita Ulvskog (s) på universitetet kl. 13.00-14.00. Jag hinner träffa honom på lunchen – däremot missar jag själva debatten eftersom jag under eftermiddagen ska göra ett företagsbesök som varit inplanerat en längre tid.

Senare deltar jag vid universitetets presentation av planerna på ett Konstnärligt Campus vid nuvarande Designhögskolan och Konsthögskolan. Och kvällen avslutas med den moderata kommungruppens sammanträde, som äger rum en kväll i månaden.

Full fart, med andra ord.