Ännu ett lågvattenmärke av VK

VK:s “hyllade” granskningsgrupp har nu riktat strålkastarna mot Hans Lindberg (S) och hans familj. Vilket jävla skämt. Ursäkta språket, men ibland blir jag så obeskrivligt trött på hur lokalmedia är besatta av att smutskasta lokalpolitiker. Det finns ju ingen rim och reson.

Alla partier i kommunfullmäktige har varit överens om att vi inte ska gå vidare med planerna på att genomföra strandpromenaden på Tegssidan. Vi har inte råd. Det är icke prioriterat. Och ALLA PARTIER är överens om detta.

Och hur som helst så var vi alla överens i näringslivs- och planeringsutskottet – när vi antog översiktsplanen hösten 2011- om att vi aldrig skulle expropriera privatpersoners mark kopplat till någon strandpromenad. ALDRIG.

Som jag har sagt till VK två dagar i rad, så kanske vi kan genomföra den här delen av strandpromenaden om 30 år. Det är med andra ord inte prioriterat på något sätt.

Men jag beklagar att Hans Lindberg och hans familj utsätts för denna smutskastning. Det är ett lågvattenmärke, men följer ju den mall som vissa lokalmedia följer. Pinsamt.