Anders Ågren

Sverige behöver minskad invandring – inte ökad!

Socialdemokraterna har genomgått en total kollaps i migrationsfrågan. På tio månader har Socialdemokraterna gått från ställningstagandet att vilja minska antalet asylsökande ”drastiskt” till att nu vilja ÖKA invandringen. Allt för att behålla regeringsmakten tillsammans med sin regeringspartner Miljöpartiet.

Trots att opinionen är tydlig i denna viktiga fråga – svenska folket vill ha mindre invandring.

Men nu ska alltså gymnasielagen mjukas upp ännu mer så att den drar mot en total amnesti. Och nya generösa skyddsgrunder föreslås. Det innebär att invandringen till Sverige kommer öka. Och att fler personer utan asylskäl får stanna i Sverige. Räkningen för sin oansvariga invandringspolitik och sitt fortsatta maktinnehav skickar Socialdemokraterna till landets kommuner. Regeringens förslag har inte stöd hos svenska folket, inte ens hos en majoritet av socialdemokraternas egna väljare.

Moderaterna kommer inte acceptera en invandringspolitik där Miljöpartiet har fått diktera villkoren. Det är en minskad invandring som krävs, inte ökad. Det är inte en gymnasieamnesti som behövs, utan en politik som på riktigt minskar invandringen till Sverige!