Anders Ågren

Stötta det lokala näringslivet i Umeå!

En konsekvens av coronapandemin är att det slår fruktansvärt hårt mot ekonomin. Mot enskilda företag och alla deras anställda. Risken för personalneddragningar och konkurser är överhängande för många. Allt detta riskerar att leda till betydande ekonomiska problem för vårt samhälle under lång tid.

Gör därför vad du kan för att stötta våra lokala företagare i Umeå!

Köp exempelvis hem mat från lokala restauranger. Funderar du på nya utemöbler till sommaren och nya kläder till vår och sommar? Köp det redan nu, för att hjälpa dem i denna svåra stund. Håll igång ekonomin, samtidigt som vi alla måste hjälpas åt för att begränsa spridningen av coronaviruset.

Försäljningen har minskat kraftigt för småföretagarna runt om i landet i landet och de går på knäna.

Det är viktigt att vi hjälps åt på alla fronter. Försök dra ditt strå till stacken.