Anders Ågren

Umeå Fotbollsfestival – vilket lyckat arrangemang!

I dessa dagar har ca 4500 ungdomar deltagit i den årliga fotbollsturneringen i Umeå. 256 lag från ett antal länder har varit på plats. Det är ett proffsigt arrangemang och en av Sveriges största fotbollsturneringar. Huvudarrangör är Mariehem Sportklubb.

Ett stort tack till alla spelare, ledare, tränare, funktionärer, föreningar, supportrar, föräldrar och släktingar som varit delaktiga i att ännu en gång göra arrangemanget så lyckat. Omkring 25 000 besökare bedöms komma varje år på fotbollsfestivalen.

En turnering som genomförts sedan 1983. Det är en viktig festival för hela Umeå – besökarna är rekordmånga och det innebär också ett viktigt tillskott för affärer, restauranger och hotell i staden.

Ett positivt exempel som bidrar till att göra Umeå till en av Sveriges bästa idrottsstäder!

https://umeafotbollsfestival.com/