Anders Ågren

Stort grattis till nyvalda styrelsen för Moderatkvinnorna på nationell nivå!

I helgen hade Moderatkvinnorna på nationell nivå stämma på M-partihögkvarteret på Blasieholmen i Stockholm, med ombud från alla länsförbund i hela landet.

Moderata kvinnoförbundet bildades redan 1912. Numera går det under namnet Moderatkvinnorna – med utrymme för friare arbetsformer och organisation. Ett stort antal politiska propositioner behandlades under stämman, och en ny styrelse valdes. Alla val skedde i enighet.

Ett stort grattis till den nyvalda styrelsen, och för egen del ger jag ett extra stort grattis till min fru som nu gör comeback i den nationella styrelsen. Åsa var invald i styrelsen åren 2005-2011, varav åren 2009-2011 som andra vice ordförande. Hon avböjde omval när hon flyttade ner hit till Västerbotten från Norrbotten år 2011. Men nu gör hon alltså comeback!

Här på bild den nyvalda styrelsen: Joanna Sjölander (Östergötland), Marie Oudin (Värmland), Åsa Ågren Wikström (Västerbotten), Josefin Malmqvist ordförande (Stockholm), Caroline Högström (Västmanland) och Annsofie Thuresson (Skåne). Anna-Lena Holberg (Västra Götaland) saknas på bilden.