Anders Ågren

I Umeå samarbetar Vänsterpartiet med extremvänstern. Detta har nu blivit en nationell nyhet!

I Umeå demonstrerar Vänsterpartiet på 1:a maj tillsammans med bl.a. Kommunistiska Partiet och den marxistiska organisationen Revolution. Med organisationer som alltså vill genomföra revolution, avskaffa demokratin och införa diktatur i Sverige.

Jag ser att detta nu har blivit en nationell nyhet. Mycket bra! Jag har ju försökt uppmärksamma detta lokalt med insändare i både Folkbladet och Västerbottens Kuriren.

Varför duckar V:s partiledning? Varför är inte partiledaren Jonas Sjöstedt ute och snabbt tar avstånd? Det är ju trots allt hans gamla hemstad Umeå? Han känner ju rimligen de partiaktiva väldigt väl.

Resultat av kommunism vet vi. Massmord, diktatur, förtryck, koncentrationsläger, terror, svält. Det är skamligt. Det är osmakligt. Det är ett skrämmande budskap. Av de 170 miljoner människor som slaktades i massmord under 1900-talet så står kommunisterna för nästan två tredjedelar. Mer konkret så har alltså omkring 110 miljoner människor dödats i kommunismens namn.

Igår debatterar jag med Vänsterpartiet lokalt i radion. De tar verkligen inte avstånd från arrangemanget, utan har t.o.m. vänligheten att upplysa om att detta inte är något nytt. V i Umeå har demonstrerat tillsammans med kommunisterna även tidigare år. Inget konstigt. De ses som ”partners” i detta arrangemang.

Hallå? Vakna upp. Det borde inte vara så svårt att välja sida i kampen mellan demokrati och diktatur!

Men Vänsterpartiet i Umeå väljer att gå sida vid sida med de kommunister som vill avskaffa demokratin i Sverige och införa proletariatets diktatur.

Detta borde vara av intresse för åtminstone några av de 16 procent av umeåborna som valde att rösta på V i Umeå.

Moderaterna i Umeå står rakryggade. Vi tar avstånd från såväl kommunister, nazister som islamister! Det borde fler göra!