Anders Ågren

Västerbotten på Grand Hôtel för 29:e året i rad

Befinner mig i skrivande stund på Vasa flygplats, och inväntar flyget som ska ta mig vidare till Arlanda. Resten av veckan är det fullt upp med olika möten och sammanträden i Stockholm, däribland styrelsemöte med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) samt träff med den stadgekommitté inom Moderaterna där jag är en av de ingående ledamöterna.

Först ut är dock Västerbotten på Grand.

Idag invigs Västerbotten på Grand Hôtel för 29:e året i rad. Västerbottensveckorna, då länet visar upp sig inför företagare, beslutsfattare, forskare, massmedia, samhällsdebattörer, politiker m.fl. Deltagare såväl på nationell som internationell nivå. Veckorna arrangeras av Region Västerbotten i samverkan med Skellefteå Kraft och Sparbanksstiftelsen Norrland. Årets tema är ”Drivkrafter och konkurrenskraft”.

På återhörande!