Anders Ågren

M-kampanjer från morgon till kväll i Umeå!

Fyra dagar kvar till valet och Moderaterna i Umeå kampanjar i högt tempo, denna valrörelse liksom tidigare valrörelser.

Idag kl. 16.00 påbörjades Moderaternas nationella 100-timmarskampanj, då det vid det klockslaget var 100 timmar tills vallokalerna stänger på söndag. Hela partiet har jobbat hårt i valrörelsen och nu ökar vi på upploppet, både digitalt och i kampanjarbete som dörrknackning och på gator och torg.

Om man vill byta regering och se Ulf Kristersson som statsminister så måste man rösta på Moderaterna. Vi vill bilda en alliansregering som kan ta tag i Sveriges problem med otryggheten, den bristande integrationen, de växande vårdköerna och att för många barn inte klarar skolan. Likaså om man vill se ett moderat ledarskap lokalt i Umeå, liksom regionalt i Västerbottens läns landsting. Din röst spelar roll!

Bilden kan innehålla: 11 personer, inklusive Edward Riedl, Oliver Granered och Nicklas Sandström, personer som ler, personer som står och utomhus

I Umeå är vi många moderater som är aktiva i kampanjerna. Frukostkampanjer på morgonen vid NUS, Umeå Östra och Vasaplan. Materialutdelningar dagtid i bostadsområdena, liksom bemanning av valstugan på Rådhustorget. Sen eftermiddag och kväll är det dörrknackning som gäller, liksom att åka runt och laga eller sätta upp nya valskyltar om de gamla blivit förstörda. Vilket tyvärr ofta är fallet.

Fyra dagar kvar tills vallokalerna stänger. Din röst spelar roll!