Anders Ågren

Moderaterna på Hörneforsdagen!

Bilden kan innehålla: 5 personer, inklusive Lena Riedl, Elmer Eriksson, Åsa Ågren Wikström och Ulrik Berg, personer som ler, personer som står, himmel och utomhus

Idag har det varit kampanjande med Moderaterna i olika former från morgon till sen eftermiddag. Ett av kampanjstoppen var några timmar i Hörnefors och den årligen återkommande Hörneforsdagen! Riktigt bra stämning, välbesökt och ett skiftande väder. Soligt, men blåsigt.

Många diskussioner och frågor, om allt ifrån bostadsbyggande, VA-områden, kommunalskatt till opinionssiffror. Full fart, precis som det ska vara i en valrörelse. Såg även att ett antal fler partier var på plats.

Tur att vi är många aktiva i Moderaterna, för parallellt skulle ju valstugan på Rådhustorget vara bemannad, nedsparkade valskyltar sättas upp på diverse platser samtidigt som materialutdelning pågår runt om i bostadsområdena.

15 dagar kvar till valdagen!