Anders Ågren

Moderaterna har bäst sakpolitik, enligt svenska folket

Ovanstående bild på löpsedel kommer från i början av juli, och en liknande nyhet i Aftonbladet.

Men Moderaternas styrka håller i sig.

I en undersökning av Expressen/Demoskop som publicerades igår, så anser svenska folket att Moderaterna har bäst sakpolitik av partierna. Av tolv sakpolitiska områden, så har M bäst politik på flest. Socialdemokraterna kommer på andra plats. M anses ha bäst politik gällande försvaret, företagande, lag och ordning, jobb och svensk ekonomi.

Detta ger en god grund att stå på. Moderaterna har den populäraste partiledaren i återkommande undersökningar, och har dessutom bäst sakpolitik. Likande resultat för sakpolitiken har tidigare visats i undersökningar av Aftonbladet/Inizio.

Valdagen närmar sig. Rösta på oss moderater den 9 september!