Anders Ågren

Moderaterna redo att öka takten

Igår hade vi sammanträde med den moderata förbundsstyrelsen i Västerbotten, där jag har förmånen att vara ordförande sedan våren 2006. I styrelsen sitter partirepresentanter från olika delar av länet, MUF, Moderatkvinnorna m.fl. Vi gick igenom den stundande valrörelsen som – även om de olika partierna formella valupptakter ännu inte har ägt rum – faktiskt redan har startat! Just nu är det mycket praktiskt som ska hanteras och kontrolleras och det mesta ansvaret ligger såklart på de olika lokalföreningarna runt om i Västerbotten: upplägget för kampanjer, dörrknackning, materialutdelning, annonsering i tryckta medier och på nätet, materialbeställningar,  debatter m.m.

I skrivande stund är det 40 dagar kvar till valdagen, och förtidsröstningen inleds redan den 22 augusti. Tre veckor till svenska folket kan börja avge sina röster – och för utlandssvenskarna har röstningen redan påbörjats.

Moderaterna i Västerbotten har hållit ett förhållandevis högt tempo under denna sommar, men vi är nu redo att öka takten ytterligare. Varje dag räknas.

Rösta på Moderaterna i höstens val! Rösta för ett Moderat ledarskap i regeringen, i Västerbottens läns landsting, i Umeå kommun. Din röst spelar roll!