Anders Ågren

Ulf Kristersson talade inför stor publik i Almedalen

Anders Ågrens foto.

Igår flög jag ned från Umeå till Visby och Almedalen. Det var ju Moderaternas dag, och jag var bl.a. och lyssnade till vår partiledare Ulf Kristerssons tal. Han fokuserade i sitt tal på tre ämnen: hur Sverige ska skydda demokratin från dem som hotar och hatar, hur alla barn och ungdomar i Sverige ska få bättre möjligheter i livet och hur den organiserade brottsligheten ska knäckas. Han presenterade också ett rivstarspaket med reformer som kan påbörjas direkt efter ett regeringsskifte i höst. I dessa fanns ytterligare satsningar på polis och försvar, förbättrad integration och fokus på kunskap i skolan.

Det var en riktigt stor publik som hade kommit för att lyssna på Kristersson, Sveriges mest populäre partiledare och den som folket har störst förtroende för.

Idag inleddes aktiviteterna med ett frukostmöte med delar av den moderata partiledningen och oss moderata länsförbundsordföranden. Genomgång av det politiska läget, aktuella frågor och veckorna framåt till valdagen. Här på bild med vår försvarspolitiske talesperson i riksdagen, Hans Wallmark, som definitivt hade bästa klädseln denna morgon.

På återhörande!