Anders Ågren

71 dagar kvar till valet!

Att valrörelsen redan är igång märks även på partiernas annonsering. Denna ovan från ett rykande färskt nummer av Umeåguiden! Såg att även andra partier hade annonser införda. Bra! Kan det bidra till mer uppmärksamhet inför valet den 9 september så är det ju alldeles utmärkt. Jag träffar varje vecka personer i olika sammanhang som är högst omedvetna om det stundande valet, så det gäller – för alla – att bli bättre på att informera om Sverige faktiskt går till val den 9 september. Till riksdag, landsting och kommun.

Jag kommer att dra mitt strå till stacken!

Moderaterna är partiet för lag och ordning. Vår politik kommer att öka tryggheten och minska brottsligheten.

 Fler poliser – högre polislöner
 Kameraövervakning på offentliga platser
 Hårdare straff för sexualbrott och kriminella
 Stärkt förebyggande arbete
 Mer trygghetsskapande åtgärder