Störst förtroende bland partiledarna

I onsdags hade vi besök av bl.a. vår partiledare Ulf Kristersson i Umeå. Om detta har jag skrivit tidigare på bloggen. Bilden ovan med Kristersson, Svantesson och Strömmer är från ett förmöte som några av oss förbundsordföranden, kommunalråd, landstingsråd och gruppledare deltog i på Rex innan det öppna mötet.

Anders Ågrens foto.

I dagens Aftonbladet publiceras en förtroendemätning bland partiledarna (bilden ovan). Ulf Kristersson stärker nu positionen som den partiledare som svenska folket har störst förtroende för. Det är idag på dagen sex månader sedan Kristersson blev vald till ny partiledare, och att han gett partiet förnyad kraft och kämpaglöd råder ingen tvekan om. Sex månader är en kort tid, men det visar onekligen att mycket kan hinna hända på den tid som är kvar till valdagen den 9 september. Sedan är det ju inte partiledaren som avgör om det blir ett lyckat valresultat eller ej, men det är ingen tvekan om att förtroendesiffran är ett styrkebevis.

Idag är det 160 dagar kvar till valet, och inom kort drar vi dessutom igång Moderaternas vårkampanj runt om i landet. Opinionsläget är jämnt – varje röst spelar roll!