Anders Ågren

Grattis till Gunnar Strömmer!

Vår nyvalde partiledare Ulf Kristersson har idag presenterat lite förändringar i M-ledningen. Tobias Billström blir ny gruppledare i riksdagen, Elisabeth Svantesson blir ny ekonomisk-politisk talesperson, Jessica Polfjärd blir ny arbetsmarknadspolitisk talesperson och Gunnar Strömmer blir ny partisekreterare. Jag vill passa på att särskilt gratulera Gunnar Strömmer till jobbet som partisekreterare. Det är en oerhört viktig position. Gunnar var den som för 30 år sedan – på torget i Örnsköldsvik 1987 vid ett torgmöte med Per Unckel – värvade mig till Moderata Ungdomsförbundet. Sedan kämpade vi sida vid sida i valrörelserna 1988 och 1991 i Övik. Åren går 🙂 Nu på senare tid har vi ingått i samma arbetsgrupp inom partiet som jobbat med att utveckla bl.a. partiets kriminal- och försvarspolitik. Bilden ovan är från ett av dessa möten i maj tidigare i år.

Ett stort grattis till Gunnar!