Anders Ågren

Träff med Alliansgruppledarna i Umeå

Så har den politiska verksamheten efter sommarveckorna dragit igång på allvar. Idag deltog jag först vid bemanningen av Moderaternas monter på Nolia. Vi finns på plats med lokala företrädare hela veckan och på onsdag får vi dessutom besök av vår partiledare Anna Kinberg Batra. Kom gärna förbi och prata politik!

Efter lunch var det dags för möte på stadshuset med gruppledarna för övriga Allianspartier i Umeå: Liberalernas Peder Westerberg, Centerpartiets Mattias Larsson och Kristdemokraternas Veronica Kerr. En bra stämning och många frågor för oss att ta itu med nu när alla politiska sammanträden drar igång. Det blir en intressant höst. Och tiden går som bekant snabbt – om ett år vid den här tiden kommer vi vara mitt uppe i brinnande valrörelse.

Hör gärna av dig om du vill engagera dig politiskt!