Nyheter i Västerbotten – “gilla” gärna sidan på FB

FullSizeRender

Nyheter i Västerbotten. Moderaterna i Västerbotten lanserade under våren 2016 vår egen webbtidning för att förbättra kommunikationen med väljarna. Webbtidningen heter “Nyheter i Västerbotten” och chefredaktör och ansvarig utgivare är den moderate riksdagsledamoten Edward Riedl.

Den tekniska utvecklingen möjliggör ju för partierna att nå ut till väljarna via fler kanaler nu än tidigare. Vår tidning på nätet ska ses som ett komplement till all övriga media som kommer västerbottningarna och andra intresserade till del. Traditionell media tar som bekant inte alltid in våra skrivna artiklar eller pressmeddelanden och för oss är det viktigt att kunna nå ut med våra frågor.

Besök den gärna, och dela dess artiklar om det är något du gillar. Du kan även “gilla” Nyheter i Västerbotten på Facebook. Fler och fler har börjat hitta dit. Steg för steg.

I övrigt så börjar det vara dags att tänka lite på Midsommarfirandet. Lite kul att jag idag var intervjuad i veckans nummer av Dagens Samhälle, apropå kommande midsommarfirande och vad som skulle stå på bordet. De hade innan intervjuat ett kommunalråd från södra Sverige som var vegetarian, och sedan kontaktade de mig “som är ett säkert kort när det gäller kött”. Haha, ja det ligger någonting i det! 🙂 Och självklart svenskt kött.

Nåja, det om det. Ska sent ikväll åka ut till flygplatsen för att hämta hustrun. Hon har varit två dagar i Bryssel kopplat till hennes politiska uppdrag i Regionkommittén. Hon har bloggat lite om det här.

Vi hörs!