Anders Ågren

Nytt nummer av Nordsvenskan ute!

nsframsida

Nytt nummer av Nordsvenskan är ute – Moderaternas medlemstidning i Västerbotten. Tidningen utkommer fyra gånger per år och skickas ut till alla våra medlemmar. Det är ett uppskattat och bra sätt att visa på vad som händer och sker runt om i länet, inte minst bland våra lokalföreningar och förtroendevalda moderatpolitiker.

Nu finns den dessutom på nätet, fast i en mer kontinuerligt uppdaterad version med nyheter om stort och smått. Där går den under namnet “Nyheter i Västerbotten”. Har du inte varit inne och tittat där, så är det något jag varmt rekommenderar. För oss moderater är “Nyheter i Västerbotten” ett komplement till övrig traditionell media.

NS

I detta nummer av papperstidningen Nordsvenskan får vi exempelvis läsa om de olika MUF-ordförandena i länet, om kampanjer i Nordmaling och Skellefteå, besök i Lycksele av Alliansens landstingsgruppledare och mycket mer. Och självfallet även om satsningen på webben.