Intressant om nyhetsvinkling

BrJG3EvCIAIvHbf

Så har ännu en undersökning kommit från TNS/Sifo som bekräftar tidigare uppgifter. Nyhetrapporteringen är oerhört vinklad i de svenska medierna. Tydligt är Moderaterna ständigt vinklas negativt, – ja ni ser ju bilden ovan. Detta medan Feministiskt initativ, Vänsterpartiet och Miljöpartiet får en väldigt positiv vinkling i nyheterna.Som av en händelse är det en väldig tydlig rödgrön symparti hos de svenska journalisterna. 7 av 10 håller på de rödgröna partierna. Så varför förvånas över hur de senaste opinionsmätningarna ser ut? Om det bara rapporteras negativt om vissa utvalda, och positivt om andra utvalda……..

För oss som varit med ett tag känns det som sagt inte så förvånande, men man skulle hoppas att denna sammanställning väcker till lite eftertanke inför det stundande valet i höst. Men tyvärr verkar inte media vilja granska oppositionens politik.Så det ankommer på oss övriga partier att göra även det.

77 dagar kvar till valdagen. För oss moderater gäller det att vara ute och kampanja. Vi har en uppförsbacke, men i en valrörelse kan allt hända!