Anders Ågren

Kampanjer med Alliansen Umeå

Vid det här laget torde ingen ha undgått de kampanjer –  dörrknackning och materialutdelning – som moderaterna i Umeå genomfört de senaste månaderna. Vi har under fyra månader gjort fler kampanjaktiviteter än vad vi lyckats med på tio år.

Nu ökar vi takten, samtidigt som vi inom ramen för Alliansen Umeå också kör igång med gemensamma kampanjer med samma upplägg. Redan i tisdags kunde umeborna träffa alliansaktiva som delade ut material på flera platser i stan. Företrädare för alla Allianspartier kommer senare i eftermiddag att finnas bl.a. utanför ICA Kronoparken, COOP Forum och ICA Maxi, för att dela ut material och prata med väljare.

Valet vinns inte i de slutna sammanträdesrummen – valet vinns ute bland väljarna.

Vi ses!

 

P.S Kom ihåg att rösta på något av de fyra Allianspartierna i valet den 19 september! D.S