Anders Ågren

Ring och gör en felanmälan…

‘Ring och gör en felanmälan till kommunens växel’, var en av Christer Paulssons (s) kommentarer igår apropå den moderata motionen om snabbare insatser mot klotter i Umeå. Jodå, visst kan man göra det. Men vad är poängen med det om den som ringer ändå ska behöva vänta 5 månader (!!!) innan någon från kommunen kommer och sanerar fastigheten från klotter?

Socialdemokraterna var tydliga igår. Jo, förvisso stod det FEL i underlaget. Klotter kan visst tas bort i Umeå inom 24 timmar från det att man anmält det (i handlingarna påstods det att det var omöjligt att få bort klotter om det var kallare än 5 plusgrader……….. men det var alltså fel), men s-politikerna väljer att inte prioritera klottersanering i Umeå. Därför ligger all klottersanering nere under vinterhalvåret.

Så mycket var alltså Lennart Holmlunds prat om hårdare tag mot klotter och skadegörelse värt…… Mycket prat och lite verkstad.