Anders Ågren

Brännbollsyra, ordförandeklubba och Företagarnas kongress 2008

Idag drar Brännbollsyran igång. Moderata Ungdomsförbundet (MUF) har ett lag och förhoppningsvis hinner jag upp till Mariehemsängarna för att se någon av deras matcher – jag har tagit för vana att göra det varje gång det är brännbollsyra. Laget brukar sällan vinna mer än en match – de är bättre på politik. Och lika bra är väl det i och för sig 🙂 LYCKA TILL MUF!

På förmiddagen har vi sammanträde med styrelsen för Blå Vägen och E12-Alliansen. Då ordföranden har anmält förhinder får jag som vice ordförande träda in och svinga ordförandeklubban. Avsikten är att vara färdig i god tid innan lunch.

Direkt efter lunch börjar Företagarnas rikskongress, som jag är inbjuden till. Kongressen pågår fredag-söndag. Kul att de lyckats få arrangemanget hit till Umeå och Västerbotten. Ska följa diskussionerna på kongressen med intresse.

På återhörande!